Tilbakemelding fra fornøyd kunde

av | aug 23, 2022 | KR Rådgivning

Etter en lang periode med NAV gjeldsrådgivning opplevde jeg at ting sto helt stille.

Jeg googlet litt på nettet og tok kontakt med Ryddi. 

Jeg hadde ingen forventninger, men jeg var håpefull, da min gjeld var et stort sort hull i mitt liv.

Etter en oppmuntrende samtale med Inge Five i Ryddi, ble jeg videreformidlet til KR Rådgivning og Roy Kvernø.

Jeg var langt nede da jeg tok kontakt med Ryddi i forbindelse med min gjeld, men jeg opplevde å bli tatt imot på en respektfull og profesjonell måte. Jeg ble så godt tatt imot at jeg fikk vekk skammen over min gjeld. Jeg gikk fra skam til handling, og for bare et år siden ville dette vært helt utenkelig.

Etter 3 måneder er jeg snart i mål med nedbetalingen av min gjeld. Det var tyngende å få oversikt over kreditorer og forhandlingene har vært krevende, men det ble overkommelig fordi jeg følte at jeg ikke var alene. Jeg fikk fantastisk støtte og veiledning under hele prosessen, og jeg hadde aldri klart dette alene.

Jeg har blitt veiledet godt igjennom hele prosessen, og jeg har fått så god veiledning at jeg har fått kontroll over situasjonen.

Disse menneskene holder det de lover!

Jeg er nå i gang med studier og kan se veien fremover.

Tusen hjertelig takk til både Ryddi og KR rådgivning for fantastisk god hjelp og godt samarbeid.

Dere har gitt meg tilbake livet.

R