Om oss

Om oss

 

Kr Rådgivning AS er en nøytral og selvstendig aktør uten forpliktelser til noen finansinstitusjoner.

 

Vi tilbyr profesjonell bistand innen økonomisk rådgivning og gjeldsrådgivning for at du skal få ryddet i din økonomi og komme deg ut av gjeldslabyrinten, som på sikt vil gi deg en bærekraftig løsning.

01. Tid

Det er viktig at du tar kontakt på et tidlig tidspunkt for å hindre at gjelden vokser. Jo lengre du venter jo verre blir situasjonen.

02. Fremdrift

Vi setter raskt i gang prosessen med å bremse eller stoppe all videre pågang mot deg. Vi forhandler med både private og offentlige kreditorer.

 

03. Mål

 Å rydde opp i misligholdt gjeld slik at du få en løsning som på sikt er økonomisk bærekraftig. Det handler om at du igjen skal få kontroll over din egen økonomi.

Om oss

Vi tilbyr bistand i alle faser

Årsaken til at man har kommet i gjeldsproblemer kan være så mangt, vårt fokus er å hjelpe deg til å se fremover for å møte en bedre hverdag uten økonomiske bekymringer.

Det er mulig å løse problemene selv, men som regel er det best og enklest med en kyndig veiledning.

Hos oss får du gode råd om hva du selv kan foreta deg og info om dine rettigheter, hvilke lover som gjelder og generell veiledning.

 

 

 

Våre konsulenter

Roy Kvernø

Daglig leder

Har 17 års lang og bred erfaring fra bank/inkasso hos store aktører som Danske Bank, Kredinor og Visma.

Innehar en solid bakgrunn og kompetanse for å kunne finne de riktige løsninger for våre kunders økonomiske utfordringer.

Ta kontakt

Arnt Forseths veg 40
7072 heimdal
+47 911 89 829
post@krradgivning.no